Inspiratie

Hieronder vindt u diverse foto’s van projecten die wij als bijzonder benoemen en waarmee we u graag willen inspireren.
Ze zijn bijzonder door hun bouwkundige, duurzame of unieke karakter. 

Vlonder in visgraat

Vlonder van ipé hardhout in visgraatverband. Planken zijn blind bevestigd wat zorgt voor een rustige en natuurlijke uitstraling. Aan de voorzijde is de vlonder voorzien van LED-sfeerverlichting.

Douche

Ruime inloopdouche met regendouchekop en massagestralen op diverse hoogten. De douche verandert hiermee van een functionele plek in een fijne ontspanningsruimte.

Harmonicadeur

Een harmonicadeur geeft meer licht, lucht en exclusiviteit aan het huis. Daarnaast zorgt ze voor een bredere opening naar buiten. Zo wordt de tuin volledig bij de woning betrokken.

Wijnrek

Goede wijn verdient een mooie plek! Het wijnrek is niet alleen functioneel maar zorgt ook voor stuk beleving. Wijnliefhebbers zullen dit zeker beamen.

Tuinplek

Hieronder vindt u enkele voorbeelden waarbij hout is gebruikt voor het maken van een overkapping bij een tuinplek. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en persoonlijke wensen kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld een open plek of juist een wat sfeervollere setting. Het hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling.